Je hóeft je niet zo gejaagd te voelen

De hele dag door ben je druk. Dat vind je niet eens zo erg, maar waar je wel enorm van baalt, is dat je het gevoel hebt geen stap vooruit te komen. Steeds weer uitstellen wat je wilde doen, steeds weer dat beklemmende gevoel: ik heb nog zo veel te doen. Je hoofd loopt over van de afspraken, en eigenlijk wil je maar één ding: rust. 

Noteer vrijdagochtend 17 september in je agenda, dan gaan we aan de slag om dit probleem samen op te lossen!

Gaat dit over jou?

 • Tegen de tijd dat je gaat lunchen loop je al hopeloos achter de feiten aan. Het gaat allemaal veel minder snel dan je zou willen. Je voelt je opgejaagd, want al dat andere moet ook écht af.
 • Aan het einde van je werkdag heb je een houten kont. Het was best mooi weer vandaag, maar je gunt jezelf gewoon niet de tijd om een wandelingetje te maken
 • 's Avonds in bed bedenk je wat je morgen allemaal moet doen. Maar als je dan na een dag hard werken in je bed kruipt, is het lijstje in je hoofd nog niet veel korter geworden.
 • Je bent de hele dag druk bezig, maar hebt het gevoel dat je helemaal niet vooruit komt. Hoe kan dat nou?
 • Je baalt van jezelf, omdat het je nooit lukt om je aan je planning te houden. Je had precies bedacht waar je aan zou gaan werken, maar komt er niet aan toe. De telefoon gaat, je Inbox staat vol, je collega stuurt je een chatbericht met een vraag. Je komt niet aan je geplande werkt toe. Dan maar weer doorschuiven naar morgen…
 • Je voelt je opgejaagd: je planning zit zo vol, dat je écht nog even door moet.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je voldoende tijd hebt voor alles dat je te doen hebt.
 • Je de dingen op jouw planning ook écht kon afvinken?
 • Je op je werkdag ook eens een paar zonnestralen zou kunnen vangen, lekker een wandelingetje kunt maken, of even op de bank zou kunnen zitten voordat  je weer begint aan de avondroutine van koken, eten, bad en naar bed.
 • Je eindelijk eens tijd hebt om dat project op te pakken wat je zo leuk vindt. Op het werk, of thuis.
 • Jouw dag eens niet zo vol gepropt zou zijn?

To the rescue! Plannen is echt iets dat je kunt leren en ik help je daarbij. 

Als timemanagement juf help ik hardwerkende ouders hun werk zo te organiseren, dat ze niet alleen meer gedaan krijgen, maar vooral ook de rust in hun kop én kont hebben om ‘s avonds op de bank te ploffen. 

Een realistische planning is zó fijn, omdat het helpt de chaos in je hoofd te verhelpen. Op vrijdag 17 september van 09:30-12:30 help ik je in de workshop Plan als een Pro om het nu écht aan te pakken.     

Aan het einde van deze workshop...

 • Weet je precies hoe je een realistische planning maakt.
 • Horen pauzes standaard bij je werkdag. Want ook al voel je je soms een werkpaard, je bént het niet!
 • Is jouw planning geen kladje, maar jouw Google maps voor de dag. Met als bestemming: een lekker productieve dag!
 • Ben je zó blij dat je eindelijk meters aan het maken bent voor dat project. Nu je er eenmaal aan begonnen bent, weet je niet eens meer waarom je dat niet eerder hebt gedaan.
 • Weet je exact hoe je er voor kunt zorgen dat jij je aan je planning houdt en het nog leuk vindt ook!
 • Ben je eindelijk dat gejaagde gevoel kwijt.

Dit is wat je krijgt :

De workshop

Nogal logisch. We gaan 3 uur lang aan de slag en zorgen dat jouw planning realistisch is. De workshop vindt online plaats, je krijgt toegang via Teams.

Werkboek

Je krijgt een PDF werkboek, zodat je niet alleen alles nog na kunt lezen, maar ook verder aan de slag kunt.

Planningstool

Deze tool hebt je in de gaten te houden dat je jouw week niet te vol plant, door exact te meten hoeveel tijd je hebt en hoeveel tijd je nodig hebt.

De investering voor deze workshop is € 47.- inclusief BTW.  De workshop vindt online plaats, je hoeft je dus geen zorgen te maken over mondkapjes, afstand houden en dat soort zaken. 

Wat anderen zeggen

"Ik heb geleerd om realistischer te plannen, vooruit te kijken en ‘lucht’ in te plannen, dit zorgt voor meer voldoening en rust. "
Judith
cöordinator en moeder van 3 kinderen
"Leonie denkt heel goed mee over wat past bij jouw werk en persoonlijkheid en geeft praktische tips en handige linkjes en apps om uit te proberen "​
Pauline
zelfstandig tekstschrijver en communicatieadviseur