Ontdek meer ruimte in jouw agenda

Ben je altijd druk in de weer, rennend van de ene afspraak naar de andere, met het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen?

Ik snap je. In mijn loopbaan heb ik honderden uren in agenda’s gekeken, geschoven, gepland en geannuleerd. Ik weet dat jouw agenda veel meer te vertellen heeft dan alleen afspraken.

Gratis agenda scan

Maak gebruik van mijn gratis Agenda Scan, een persoonlijk gesprek van 45 minuten waarin we samen in jouw agenda duiken. Het doel? Jou minimaal drie waardevolle tips geven om meer lucht en ruimte te creëren voor het werk dat er écht toe doet.

Ik beloof je: no strings attached. Dit is geen verkooppraatje, maar een kans om concrete stappen te zetten naar een beter georganiseerde, productievere versie van jezelf.

Hoe het werkt

  1. Plan Jouw Agenda Scan: Kies een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Je ziet direct in mijn agenda wanneer ik ruimte heb. Boek je afspraak en je ontvangt de Teams link. 

  2. Ontvang Jouw Tips: Tijdens ons gesprek nemen we een diepe duik in jouw agenda en geef ik je minimaal drie concrete tips om je efficiëntie te vergroten. 

  3. Geniet van de opbrengst: Meer tijd om dingen uit te werken, op tijd naar huis kunnen, zonder afleiding aan projecten werken. Lekker zeg!

Zie ik je snel?