Hard werken is zó 2021

Hard werken kan (bijna) iedereen. Slim werken, dat is waar het verschil in zit. Opeens ontstaat er meer ruimte om de écht belangrijke dingen te doen. Nou ja, natuurlijk niet helemaal opeens, daar zetten we een aantal waardevolle stappen voor. Samenwerken kan in verschillende vormen. Hieronder lees je over de huidige mogelijkheden. Heb je vragen over jouw situatie, bel me dan even op 0643431122, of plan hieronder een afspraak.

Tem je Inbox

E-mail, Outlook, Inbox. Noem het hoe je wilt, maar je wordt er he-le-maal gek van. Het gaat de hele dag door en ziet regelmatig door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar? 

In de online cursus Tem je Inbox help ik je in vijf modules overzicht te creeëren en je Inbox leeg te maken. En dan niet een keer leeg maken, maar leeg hóúden. 

Als extraatje heb ik ook nog de beste Outlook tips en trucks in een kennisbank voor je klaarstaan. Heb je straks genoeg tijd voor! 

Coaching

De meeste managers en leidinggevenden met wie ik werk, zeggen dat ze gewoon te weinig tijd hebben om alles dat ze graag willen doen, voor elkaar te krijgen. Ik zeg dan meestal dat hun aanpak gewoon vele malen beter kan. Maar dan een beetje aardiger dan het hier staat hè.

Als jouw dagen gevuld zijn met meetings, brandjes blussen en e-mail, dan hebben wij een mooie aanleiding voor een coachingstraject. Daarin gaan we samen aan de slag om weer ruimte te maken. Ruimte in jouw agenda, je mailbox, maar vooral: in je hoofd. Daar zitten namelijk de meest fantastische plannen en ideeën om je team of het bedrijf een stap verder te brengen. Zonde om die te laten liggen door zoiets sufs als tijdgebrek!

De specifieke invulling van het traject stemmen we samen af, maar onderwerpen als e-mail, agenda, prioriteiten, delegeren en focus komen in ieder geval aan bod. In drie maanden tijd spreken we elkaar vier keer en daarna ziet jouw (werk)wereld er heel anders uit.

Wil je een voorproefje van hoe deze coaching eruit zal zien? Plan hieronder vrijblijvend een agenda scan, dan bekijken we samen hoe het er voor staat.

Workshops

Over de inhoud van het werk weet je alles en daar kun je je teamleden goed mee helpen. Maar hoe kies je tussen twee belangrijke projecten? Of tussen je overvolle Inbox en die meeting met een klant? Wat doe je als het stoom uit je oren komt als je wéér een Teams chat krijgt, de zoveelste van vandaag?
Sommige dingen kun je als leidinggevende niet oplossen. En dat is prima, daar heb je mij dan weer voor. Het feit dat je ruimte wilt geven voor groei en ontwikkeling op het gebied van duurzaam en productief werken, geeft je al honderd karma punten. Laat het praktische deel maar aan mij over.

Je kunt kiezen voor een losse workshop, maar ook voor een reeks workshops, waarmee je een programma vormt. Aangevuld met bijvoorbeeld vraag en antwoord sessies of individuele gesprekken, heb je dan een heel mooie manier om jouw teamleden verder te helpen. Je kunt denken aan onderwerpen als:​

  • E-mail management
  • Plannen en prioriteiten stellen
  • Balans werk - privé
  • Focus en omgaan met afleidingen

Even samen sparren over de invulling van jouw workshop? Tuurlijk! Je mag me bellen op 0643431122, of een afspraak voor een call plannen met onderstaande knop.​