Het jaar is écht bijna voorbij

Het jaar dat sinds maart ellenlang lijkt te duren, is nu toch écht bijna voorbij. Het afgelopen jaar heb je waarschijnlijk harder dan hard gewerkt. Ik hoop dat tevreden bent over wat je gedaan hebt, niet alleen qua werk, maar ook over de hoeveelheid tijd, energie en aandacht die je aan je gezin, partner en vooral ook jezelf hebt kunnen besteden. ​In onderstaande video kijk ik alvast vooruit naar het nieuwe jaar. Én ik heb een kerstcadeautje voor je.  

Om me heen hoor en zie ik veel mensen het jaar afsluiten en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Ook jij hebt wellicht ideeën over wat je anders zou willen doen. En hoewel ik helemaal geloof in doelen stellen, wil ik je vooral ook de tip meegeven om niet alleen te kijken naar wat je vindt dat er MOET gebeuren, maar vooral ook wat je WIL doen.

Heeft deze Corona tijd je bijvoorbeeld geleerd dat je het lastig vindt om te schakelen van werk naar thuis? Of wil je dit jaar meer of minder tijd gaan besteden aan werk? Om een goed begin te maken met alles wat je wilt doen in 2021, en vooral om dat behapbaar te maken voor jezelf, bied ik je aan een gratis sessie in te plannen. Dat is mijn kerstcadeautje voor jou, onder de digitale kerstboom. Aanmelden kan hier. Samen maken we dan een plan dat niet alleen motiverend, maar ook haalbaar is. 

Ik wens je fijne gezellige feestdagen, waarin je kunt genieten van alles dat wél mogelijk is. En een fantastisch, gezond en lekker productief 2021. 

Tot snel!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *