E-mail hoort bij jouw werk. En dat is prima, maar het kost je wel onzettend veel tijd. En als je er voor kiest om je Inbox even met rust te laten, ben je de sjaak, want dan overstroomt de boel. 

Thuiswerken heeft het er niet beter op gemaakt. Je hebt al heel wat dappere pogingen gedaan om het aan te pakken, maar hebt dé manier nog niet gevonden. 

Dat is mooi, want dan kan ik je helpen, harder werker! Klaar om dé manier te leren om de regie over je Inbox terug te nemen? Op vrijdagochtend 15 oktober leer ik het je. Online, dus helemaal corona-proof.  

Herken jij je hier in?

  • Je begint je werkdag nog vol goede moed, maar na een uur realiseer jij je dat je eigenlijk alleen maar met mailtjes bezig bent geweest. En er zijn nog zoveel andere dingen om te doen. Aan het einde van je werkdag heb je zo'n ontevreden, knagend gevoel. Toen jij aan het videovergaderen was, zijn er allerlei nieuwe mailtjes binnen gekomen. En je had geen tijd om ze door te nemen, want je moest de kinderen gaan ophalen. Je bent bang dat je iets belangrijks hebt gemist. Je neemt je voor om morgen eerst je mailbox eens goed onder handen te nemen. En zo begint het weer van voren af aan…

  • Je bent continu bang dat je steken laat vallen, omdat je belangrijke e-mails mist. Laatst nog, zat je in een meeting en kreeg je in de gaten dat anderen iets wisten wat jij niet wist. Dat moet dan wel in een e-mail gestaan hebben, toch? Je durft er niet echt meer naar te vragen, want dan val je door de mand.

  • Je hebt dapper een poging gedaan om je Inbox op orde te krijgen. Je hebt mapjes, submapjes en je probeert echt om niet heel de dag met je mail bezig te zijn. En op de dagen dat het lukt, ben je hartstikke trots op jezelf. Maar helaas zijn die dagen nogal zeldzaam. Je baalt van je eigen gebrek aan discipline.

  • En het stomme is, je bent ondertussen aan je eigen kunnen gaan twijfelen. Want als het je niet eens lukt om een paar van die stomme mailtjes weg te werken, dan ben je al helemaal niet in staat om eens écht werk te maken van dat project wat je zo leuk vindt, maar waar je niet aan toekomt. Je werk wordt er niet leuker op en kost zo echt meer energie dan het oplevert.

Hoe zou het voor je zijn als...

  • Je exact weet wat er in je mailbox staat, maar er niet meer de hele dag mee bezig hoeft te zijn?
  • Je niet meer hoeft te zoeken in een van je tientallen mapjes. Dat er orde in de chaos is, waar je bijna zen van zou worden.
  • Je zeker weet dat je alles wat belangrijk is, hebt gezien. En dat niemand je meer aan zaken hoeft te herinneren, omdat je dingen over het hoofd gezien hebt?
  • Je gewoon lekker kunt werken aan al die dingen waar je goed in bent en energie uit haalt? Zodat je aan het einde van je werkdag tevreden je computer uitzet en denkt: zo, dat was een lekker dagje!

Wees gerust: de hulptroepen zijn onderweg! Als we nu eens samen je Inbox gaan temmen? De bezem erdoorheen, een goede structuur aanbrengen, zodat je éxact weet met welke e-mails je nog iets moet doen? En je niet meer de hele dag bezig hoeft te zijn met je e-mail. Want er zijn vast minimaal 3 andere dingen die je kunt verzinnen om te doen.

Nadat wij samen jouw Inbox getemd hebben:

Weet je exact hoe je niet alleen je e-mail, maar ook je werk gedaan krijgt.

Ben je altijd op de hoogte en nooit meer een belangrijke e-mail kwijt.

Heb je de állerbeste mappenstructuur, die je overzicht geeft.

Heb je 's avonds energie over, omdat je lekker gewerkt hebt.

De investering voor deze workshop is € 39.- inclusief BTW.  De workshop vindt online plaats, je hoeft je dus geen zorgen te maken over mondkapjes, afstand houden en dat soort zaken. 

"Leonie heeft me direct bruikbare tips gegeven, waardoor ik tijdwinst behaal. Mijn Inbox is al helemaal Run Your Day-proof! "​
Alexia George
Kindercentrum Bzzzonder
"Ik werd geleefd door mijn mailbox en kwam daardoor te weinig toe aan mijn eigenlijke taken. Leonie is energiek en enthousiast en komt met behapbare en werkbare tips om het anders te doen "​
Meta Schouten

Veelgestelde vragen

Nee, dat maakt niet uit. Ik werk namelijk niet met mailprogramma’s, maar met jou. En die knopjes, die lijken allemaal op elkaar. 

Gelukkig! Dan gaan we tenminste geen tijd verliezen met geklets over wat er allemaal kan. Want als ik daar eenmaal over ga praten, stop ik pas als jij in slaap valt. Ik help je met de broodnodige instellingen en daarna staat het als een huis. En als je het niet meer weet, heb je mijn nummer en bel je me gewoon even.  

Jep, helemaal leeg. Blanco. Nul mail. Zero. 

2 keer, 5 keer, 20 keer, I don’t care. Maar jij wel, want je checkt nu continu je mail. Dus dan is 20 keer al een hele stap vooruit. Laten we daar maar eens mee beginnen, daarna vind je het zo lekker dat je makkelijk met minder af kunt. 

Werken met Inboxen kan een behoorlijk gedoe zijn, vooral omdat je soms meerdere werkwijzen moet combineren. Met de werkwijze die ik je leer kunnen jij en je collega’s goed uit de voeten. Probleem opgelost, dus!