Verlang jij naar orde in de chaos en meer tijd voor jezelf?

Ik leer je stap voor stap de regie over je dag weer terug te nemen en meer rust en tevredenheid in jouw drukke leven te ervaren.

Van jouw Inbox tot focus, van je to do list tot jouw agenda, alle belangrijke onderwerpen komen aan bod in deze cursus van 6 weken. Je volgt deze online cursus thuis en in jouw eigen tempo. 

Herken jij je hier in?

  • Je bent óf aan het werk, óf voor je kind(eren) aan het zorgen, óf in het huishouden bezig. Je hebt geen tijd voor jezelf​.
  • Je komt vaak thuis met een ontevreden gevoel: je hebt niet het idee dat je vandaag nuttig werk hebt verricht.
  • Op momenten of dagen dat je niet werkt, ben je toch vaak met werk bezig: even je e-mail checken, een telefoontje beantwoorden, of alvast bedenken wat je nog moet doen.
  • Wanneer je bij de kinderopvang aankomt, zit je met je hoofd nog bij je werk. Je probeert vlug je kind(eren) mee naar huis te krijgen, want er moet snel nog gegeten en gebadderd worden.
  • Je besteedt veel tijd aan het lezen en beantwoorden van e-mail.
  • Je loopt vaak achter de feiten aan: een week voordat je kind op school studiedag heeft, besef je dat je geen opvang hebt.
leonielabrie_runyourday

Geloof me, dit kan anders! Als werkende moeder van twee jongens van 6 en 2 jaar heb ik ook ontzettend gestruggled met alle ballen in de lucht houden. In de online workshop Run Your Day leer ik je mijn vijf best werkende strategieën die je weer grip geven op je dag.

Naast mijn gezin werk ik loondienst, heb een eigen bedrijf én doe ik regelmatig leuke dingen.

Als ik het kan, kun jij het ook! Mag ik je helpen?

Hier gaan we mee aan de slag

Tijd voor jezelf

Je agenda is overvol met allerlei werk- en andere afspraken. 's Avonds ben je moe. Waar haal je tijd voor jezelf vandaan? Ik leer je hoe je dit tóch kunt regelen.

E-mail

Ik leer je hoe je van die volle Inbox afkomt (en nee, dat is niet door alle mailtjes weg te gooien;))

Focus

Is ongestoord je werk doen ongeveer even haalbaar als warme koffie drinken met je kind erbij? Ik leer je hoe jij je focus verbetert. Je wordt minder afgeleid.

Je to do list

Je leert hoe je op een fijne manier prioriteiten stelt en er daadwerkelijk aan werkt.

Slim werken

Je bent intelligent, goed in je werk en hardwerkend. Maar werk je ook slim? Ik leer je handige manieren om slimmer en sneller te werken en zo tijd te besparen.

Je telefoon

Het is best handig, om altijd verbonden te zijn. Maar het vraagt ook wel heel veel tijd. We gaan er voor zorgen dat jij minder tijd met je telefoon in de hand zit.

"Ik heb gemerkt dat door de wijze van uitleg ik een duidelijk stappenplan maak en vervolgens gericht aan de slag kan."
Marry de Haas
FysioExperts
"Leonie heeft me direct bruikbare tips gegeven, waardoor ik tijdwinst behaal. Mijn Inbox is al helemaal Run Your Day-proof! "
Alexia George
Kindercentrum Bzzzonder

Online cursus Run Your Day

Lekker werken, zodat je meer tijd en energie over houdt voor leuke dingen, zoals je gezin.

99,-
  • Online In je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt
  • Zes weken Elke week een nieuwe video met een werkboek
  • Stap voor stap Praktisch en makkelijk toepasbaar

Veelgestelde vragen

Dat verschilt per week en onderwerp. Gemiddeld ben je  ongeveer een uur per week bezig. Dat kan wat meer zijn voor onderwerpen waar je veel “puin te ruimen hebt”. 
Omdat je deze cursus in jouw eigen tempo volgt, kun je wat langer de tijd nemen waar nodig. 

Tuurlijk! Ik help je graag verder op weg met de opdrachten. Je mag me altijd e-mailen, bellen of een appje sturen.  

Je volgt de cursus vanuit huis. Elke week ontvang je een e-mail met een nieuwe video en een PDF werkboek. Soms zit er ook nog een losse opdracht bij. 

Behalve dat je een laptop of PC nodig hebt, heb je geen extra programma’s nodig. Je werkt gewoon met datgene dat je zelf al gebruikt. Een printer is handig, maar niet noodzakelijk. De werkboeken zijn PDF invulbestanden en kun je opslaan op jouw computer. 

Jazeker, je ontvangt een factuur. Wil je dat daarop de naam van jouw bedrijf staat, vul deze dan even in bij je aanmelding. 

Waarschijnlijk wel. In de online cursus help ik je stap voor stap implementeren.  

Je krijgt direct een bevestiging van jouw aanmelding in je Inbox. Hierin staat het vervolg uitgelegd. Kort daarna ontvang je een link om de cursus te betalen. Zodra jouw betaling binnen is, geef ik je toegang tot de online cursus en kun je van start!