E-mail gaat de hele dag door. Je vindt het heus niet erg om ‘s avonds nog wat aan je mail te doen, maar het zou toch niet nodig hoeven te zijn?! Maar als je er voor kiest om je Inbox even met rust te laten, ben je de sjaak, want dan overstroomt de boel. 

Thuiswerken heeft het er niet beter op gemaakt. Je hebt al heel wat dappere pogingen gedaan om het aan te pakken, maar hebt dé manier nog niet gevonden. 

Herken jij dit?

Je bent continu bang dat je steken laat vallen, omdat je belangrijke e-mails mist.

Je zoekt je een ongeluk naar e-mails waarvan je zeker weet dat je ze hebt, maar niet kunt vinden. Je scrollt, zoekt en filtert, maar waar is dat vreselijke ding nou gebleven?!

Je probeert overzicht te houden over wat je nog moet doen door mails op ongelezen te zetten. Maar die ongelezen mails schuiven steeds verder naar beneden en dan verlies je ze uit het oog.

Je hoort wel eens over Inbox zero, een lege Inbox, maar hebt geen idee hoe dat werkt. Jou lukt het in ieder geval niet langer dan hooguit een halve dag.

Je hebt dapper een poging gedaan om je Inbox op orde te krijgen. Je hebt mapjes, submapjes en je probeert echt om niet heel de dag met je mail bezig te zijn. En op de dagen dat het lukt, ben je hartstikke trots op jezelf. Maar helaas zijn die dagen nogal zeldzaam. Je baalt van je eigen gebrek aan discipline.

Je probeert overzicht te houden over wat je nog moet doen door mails op ongelezen te zetten. Maar die ongelezen mails schuiven steeds verder naar beneden en dan verlies je ze uit het oog.

Hoe zou het voor je zijn als...

  • E-mail je minder tijd zou kosten en minder in je nek zou hijgen?
  • Je een lege Inbox zou hebben, elke dag opnieuw?
  • Je altijd op de hoogte bent van wat er speelt, zonder dat je de hele dag met je neus in je Inbox zit?
  • Je zeker weet dat je alle e-mails hebt gezien en niets over het hoofd ziet?
  • Je precies weet hoe je structuur aan kunt brengen zonder dat het veel moeite kost om vol te houden?

Wees gerust: de hulptroepen zijn onderweg! Als we nu eens samen je Inbox gaan temmen? De bezem erdoorheen, een goede structuur aanbrengen, zodat je éxact weet met welke e-mails je nog iets moet doen? En je niet meer de hele dag bezig hoeft te zijn met je e-mail. Want er zijn vast minimaal 3 andere dingen die je kunt verzinnen om te doen.

Nadat wij samen jouw Inbox getemd hebben:

Is maximaal een half uur per dag voldoende om overzicht te hebben op welke e-mails prioriteit hebben en welke niet.

Hoeven klanten of collega's niet meer te wachten op jouw reactie. Nooit meer de vraag "had je al kunnen kijken naar mijn e-mail?"

Heb je een duidelijk overzicht van jouw prioriteiten en kunt dus op het juiste moment reageren. Je voelt je weer in control.

Ken je de methode om jouw Inbox op orde te krijgen én het zo te houden.

Aan het einde van je werkdag sluit je jouw mail af en je hebt er geen enkele moeite mee het zo te laten. Als je een avondje gaat werken, doe je dat aan de projecten waar je graag in alle rust over na wilt denken. E-mailen na 19:00 uur is zó 2021.

Tem je Inbox

Online cursus

97.-incl. BTW
  • 5 modules met video's en opdrachten
  • Kennisbank Outlook tips en tricks
  • Onbeperkt toegang In je eigen tempo

Wat deelnemers zeggen

"Leonie heeft me direct bruikbare tips gegeven, waardoor ik tijdwinst behaal. Mijn Inbox is al helemaal Run Your Day-proof! "​
Alexia George
Locatiemanager Kindercentrum Bzzzonder
"Ik werd geleefd door mijn mailbox en kwam daardoor te weinig toe aan mijn eigenlijke taken. Leonie is energiek en enthousiast en komt met behapbare en werkbare tips om het anders te doen "​
Meta Schouten
Door het volgen van deze methode krijg je praktische tips om je mailbox heerlijk overzichtelijk te maken. Een fijne structuur die voor mij heel veel rust gebracht heeft en vooral geen verassingen meer!
Fatima
HR manager
0
Gemiddelde beoordeling

Aan de slag met 5 modules

Aan de slag met jouw doelstelling voor deze cursus. Waar wil jij voor eens en voor altijd mee afrekenen?

E-mail kan je ontzettend afleiden van het werk dat je eigenlijk zou willen doen. Hoe voorkom je dat?

We gaan structuur aanbrengen, zodat je precies weet wat er allemaal in je mailbox staat.

Om nóg meer overzicht te creëeren, passen we instellingen aan. Dit werkt lekker!

Inrichten is één, volhouden is twee. Hoe zorg je ervoor dat je Inbox niet weer binnen de kortste keren dichtslibt? 

Al die knoppen, hoe werkt dat nu eigenlijk? In de kennisbank staan schermvideo’s van allerlei instellingen, knopjes, functies etc.

Veelgestelde vragen

Ja en nee. De methode om je Inbox op orde te krijgen, is universeel. Wel is het zo dat de kennisbank gebouwd is met Outlook voorbeelden. Twijfel je? Stuur me dan even een mailtje naar leonie@runyourday.nl, dan denk ik met je mee.  

No problem. Ik help je met de broodnodige instellingen en daarna staat het als een huis. De cursus heeft een kennisbank met video’s waarin je mee kijkt in Outlook. Die kun je zo vaak als je wilt afspelen, op het tempo dat voor jou te volgen is.  

Jep, helemaal leeg. Blanco. Nul mail. Zero. 

2 keer, 5 keer, 20 keer, I don’t care. Maar jij wel, want je checkt nu continu je mail. Dus dan is 20 keer al een hele stap vooruit. Laten we daar maar eens mee beginnen, daarna vind je het zo lekker dat je makkelijk met minder af kunt. 

Werken met Inboxen kan een behoorlijk gedoe zijn, vooral omdat je soms meerdere werkwijzen moet combineren. Met de werkwijze die ik je leer kunnen jij en je collega’s goed uit de voeten. Probleem opgelost, dus!