Prioriteitenoverzicht

Je hebt ongetwijfeld veel werk te doen. In een gemiddelde baan is het werk nooit af. Niks zo vervelend als een dag waarop je het gevoel hebt de hele dag niks te hebben gedaan. Vaak is het namelijk ook nog eens helemaal niet waar. Je hebt heel veel gedaan, maar je hebt niet alles afgemaakt. 

Download hieronder jouw prioriteitenoverzicht, vul het in en tackle jouw ontevreden gevoel!

Dit prioriteitenoverzicht helpt je om...

  • Onderscheid te maken in wat vandaag belangrijk is en daarmee je focus te verbeteren.
  • Vooruit te denken.
  • Tevreden terug te kijken op je werkdag, omdat je de belangrijke dingen doet (en niet alleen maar brandjes aan het blussen bent).
Ik heb gemerkt dat door de wijze van uitleg ik een duidelijk stappenplan maak en vervolgens gericht aan de slag kan.
Marry de Haas
FysioExperts

Download jouw prioriteitenoverzicht

Met dit prioriteitenoverzicht help je jezelf niet alleen met het stellen van prioriteiten, maar ook met het eraan houden. Vul je naam en e-mailadres hieronder in en ontvang het template gratis.

Een ogenblikje...

Bedankt, het prioriteiten overzicht komt eraan!

Over Run Your Day

Sta je aan het roer van een team, afdeling of bedrijf, maar niet aan het roer van jouw dag? Ben je de hele dag bezig met vergaderen, e-mails wegwerken en acties aftikken? Wil je wel weer eens tijd besteden aan jouw team? I’m your woman.

Na jarenlang als directie assistent meegekeken te hebben in uitpuilende Inboxen en agenda’s (en me daar flink tegenaan bemoeid te hebben, eerlijk is eerlijk…) weet ik precies wat jouw struggle is en welke stappen we kunnen zetten naar meer tijd voor jouw team, voor jouw doelstellingen en ambitie voor jezelf en het bedrijf.