10 redenen waarom jouw planning in de soep loopt

Jij regelt alles. De boodschappenlijst, cadeautjes voor verjaardagen, sport en speelafspraken: je fikst het. Het geeft je een fijn gevoel als alles geregeld is. Maar het kost je ook wat: je voelt je continu gejaagd en de boel staat op scherp.  

Gaat dit over jou?

 • Jouw tijd lijkt wel te verdampen. Wanneer je op de klok kijkt, schrik je, omdat de ochtend al bijna voorbij is. Maar je hebt nog zo waanzinnig veel te doen!
 • In de boekwinkel of online zie je heel veel mooie planners. Je hebt er zelfs al eentje gekocht. De eerste week was je enthousiast, de tweede week bleek het toch lastig en de derde week probeerde je het maar niet meer. Je vindt deze planner toch niet zo handig. Misschien had je toch die andere moeten kopen?
 • Je baalt van jezelf, omdat het je nooit lukt om je aan je planning te houden. Je had precies bedacht waar je aan zou gaan werken, maar komt er niet aan toe. De telefoon gaat, je Inbox staat vol, je collega stuurt je een chatbericht met een vraag. Je komt niet aan je geplande werkt toe. Dan maar weer doorschuiven naar morgen…
 • Je bent er gewoon klaar mee, de hele dag druk zijn en tóch dat gevoel dat je geen bal gedaan krijgt. Bijvoorbeeld die foto albums, dat staat al zo lang op je lijstje. En nog steeds is het niet klaar. Je hebt er gewoon geen tijd voor.
 • Het stomme is, voor de kinderen heb je het best wel op de rit. Gymtas voor school en reservekleren voor het kinderdagverblijf, sportclubjes zijn gepland, inclusief haal en breng afspraken. Maar daarna lijkt het alsof jouw voorraad plan-energie op is. Jouw eigen planning gaat van hot naar her en weer terug.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Jouw dag eens niet zo vol gepropt zou zijn?
 • Je wist welke planner de beste is?
 • Je aan het einde van je werkdag ook echt kunt afstrepen wat je graag wilde doen, zodat het einde van jouw to do list ook eens een keer in zicht komt.
 • Je eindelijk eens tijd hebt om dat project op te pakken wat je zo leuk vindt. Bijvoorbeeld dat plan om iets te verbeteren op het werk, of thuis foto albums maken.
 • Je uberhaupt een planning voor jezelf hád. En dan bij voorkeur eentje die een beetje haalbaar is.

Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor het webinar 10 redenen waarom jouw planning in de soep loopt. 

Als timemanagement coach geef ik hardwerkende ouders tools om hun werk zó te organiseren, dat ze niet alleen meer gedaan krijgen, maar vooral ook rust in hun kop en kont hebben om ‘s avonds op de bank te ploffen.  

Ik heb al heel wat “planningsfouten” voorbij zien komen. Hoeveel zul jij er herkennen?

Aan het einde van dit webinar...

 • Heb je meer pauzes en lucht in jouw werkdagen
 • Weet je precies wat de beste plek is om jouw planning te maken
 • Kun jij afleidingen prima negeren. Jouw rug is van Teflon, afleidingen glijden er zo vanaf!
 • Stel je die lastige klussen niet meer uit, maar weet je precies hoe je daar tijd voor kunt maken.
 • Heb je zin om lekker aan de slag te gaan met jouw eigen planning.

Het webinar duurt een uur en het enige dat je nodig hebt is een internet verbinding. Het enige dat je hoeft te doen, is op tijd verschijnen (oef…lastig, met dit onderwerp)
Je kunt me vragen stellen in de chat. 

Wat anderen zeggen

Honderden harde werkers volgden eerder een van mijn webinars. Zij zeggen onder andere dit:

“Ik heb hele fijne tips mogen ontvangen, het is laagdrempelig, de onderwerpen zijn herkenbaar en na deze webinar kun je al direct beginnen met het aanbrengen van kleine veranderingen die waarschijnlijk een grote impact hebben op je dagelijkse, ' chaotische routine' ;-)"
"Het is een superfijne webinar en Leonie neemt je mee aan de hand. Ze heeft een hele warme uitstraling, spreekt uit ervaring en is gedreven door passie. Geeft ook hele bruikbare tips en heeft oog voor details"
"Dit webinar is een aanrader, omdat Leonie een prettig communicerend persoon is, er geen blabla nonsens en mooie cliché's worden verteld maar er oog en oor is voor 'de werkelijkheid'"

Veelgestelde vragen

Het webinar is online. Je ontvangt een link naar een website, waar je het webinar live kunt volgen. Het enige dat je nodig hebt, is een internet verbinding. Tijdens het webinar kun je mij zien, maar hoef je zelf niet voor de camera. Vragen en reacties kun je delen via chat.

Ja, dat kan. Je hebt 7 dagen de tijd om de webinar terug te kijken.

Jazeker, dat kan. Tijdens de webinar kun je vragen stellen via het chatscherm. Ik zal mijn best doen alle vragen aan bod te laten komen.

Het webinar duurt ongeveer 1 uur. Zijn er veel vragen, dan kan het een kwartiertje uitlopen. We starten om 20:00 uur en zijn dus uiterlijk om 21:15 uur klaar.