Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!

Je probeert een full-time baan in 3 of 4 dagen te proppen, houdt zo goed en zo kwaad als het gaat het huishouden bij en doet enorm je best een leuke ouder en partner te zijn. Helaas komt tijd voor jezelf niet echt in dit rijtje voor…

Herken jij je hier in?

 • Jouw dag begint met een hectische ochtendspits en eindigt met een druk avondritueel van onder tijdsdruk koken, eten, de kinderen badderen en naar bed brengen. Alles tussen die ochtend en avond verloopt druk, hectisch en je bent continu van hot naar her aan het rennen.
 • Het enige moment dat je tijd voor jezelf hebt, is op het toilet. O nee wacht, daar staat je kind al weer op de deur te rammen. Mamaaaa!
 • Werk en privé lopen in elkaar door, zeker nu je thuiswerkt. Tussen een videovergadering en het beantwoorden van je mail stop je nog even snel een wasje in de machine. Je rent van je laptop naar de opvang om de kinderen te halen en tijdens het koken beantwoord je nog even vlug op je telefoon een e-mailtje waar je niet aan toe was gekomen.
 • Je begint aan van alles, maar maakt niets af.
 • Je hebt het idee dat je jouw gezin tekort doet, doordat er te weinig tijd is om écht samen te zijn. Veel verder dan samen eten kom je niet echt.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je meer rust in je gezinsleven én jouw hoofd had?
 • Je tijd had om 's avonds nog even te relaxen zonder het gevoel te hebben dat er nog veel in huis moet gebeuren?
 • Je op tijd zou kunnen stoppen met werken en dat je dan ook écht omschakelt van werk naar thuis. Gewoon, omdat je weet dat je gedaan hebt wat er moest gebeuren en het klaar is voor vandaag.
 • Je aan het einde van je dag minder 'tab-blaadjes' in jouw hoofd open hebt staan.
 • Je weer kon genieten van je gezin en tijd overhoudt om spontaan iets met het gezin te ondernemen?
leonielabrie_runyourday

Het goede nieuws is: Dat kan! Tijdens het webinar Alle ballen in de lucht: Hoe dan?! deel ik heel praktische tips en adviezen met je, zodat je exact weet hoe je afrekent met het gevoel dat je 100 dingen tegelijk moet doen.

Aan het einde van dit webinar...

 • Weet je exact hoe je meer rust en structuur in jullie gezinsleven kunt aanbrengen
 • Is me-time is een vast onderdeel van jouw week
 • Denk je aan het einde van je werkdag: zo, dat was een intensief, maar lekker dagje. Dicht met die laptop, mama komt eraan!
 • Weet je precies hoe je prioriteiten kunt stellen én ze afmaken
 • Ben je tevreden over de sfeer thuis en je weet ook hoe dat komt: jij bent veel meer ontspannen!

Het webinar duurt een uur en het enige dat je nodig hebt is een internet verbinding. Je kunt vragen stellen in de chat. Daarin lees je ook de verhalen van andere ouders. Want: gedeelde smart is halve smart!


Honderden ouders deden al mee in dit webinar. Zij zeggen onder andere dit:

“Ik heb hele fijne tips mogen ontvangen, het is laagdrempelig, de onderwerpen zijn herkenbaar en na deze webinar kun je al direct beginnen met het aanbrengen van kleine veranderingen die waarschijnlijk een grote impact hebben op je dagelijkse, ' chaotische routine' ;-)"
"Het is een superfijne webinar en Leonie neemt je mee aan de hand. Ze heeft een hele warme uitstraling, spreekt uit ervaring en is gedreven door passie. Geeft ook hele bruikbare tips en heeft oog voor details"
"Dit webinar is een aanrader, omdat Leonie een prettig communicerend persoon is, er geen blabla nonsens en mooie cliché's worden verteld maar er oog en oor is voor 'de werkelijkheid'"

Veelgestelde vragen

Het webinar is online. Je ontvangt een link naar een website, waar je het webinar live kunt volgen. Het enige dat je nodig hebt, is een internet verbinding. Tijdens het webinar kun je mij zien, maar hoef je zelf niet voor de camera. Vragen en reacties kun je delen via chat.

Ja, dat kan. Je hebt 7 dagen de tijd om de webinar terug te kijken.

Jazeker, dat kan. Tijdens de webinar kun je vragen stellen via het chatscherm. Ik zal mijn best doen alle vragen aan bod te laten komen.

Het webinar duurt ongeveer 1 uur. Zijn er veel vragen, dan kan het een kwartiertje uitlopen. We starten om 20:00 uur en zijn dus uiterlijk om 21:15 uur klaar.